140304_achtergrond_min telnr3.jpeg
 

Samantha Castano

Projectmanager, onderzoeker en adviseur 
met een passie voor vormgeving en erfgoed.


 
pijl_beneden.png
 
 

Projectmanager en producent

Je kunt bij mij terecht voor de organisatie van conferenties en symposia, productie van tentoonstellingen, opzetten van cursussen, realisatie en presenteren van publicaties en spellen. Als projectmanager beheer ik het budget en planning, en ben verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie. Ook niet onbelangrijk, ik denk graag mee over communicatie strategieën en verricht fondsenwerving!  

Adviseur voor erfgoedinstellingen

Voor de analyse en inventarisatie van een archief of collectie op prioriteiten, waardering, selectie en presentatie mogelijkheden, bent je bij mij aan het juiste adres! Ook kunt u bij mij terecht voor het digitale aspect: ik heb ervaring in de ontwikkeling van databases en websites, kennis van standaarden en thesauri, en ben op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen. 

Onderzoeker met design expertise

Tot slot ben ik actief als onderzoeker met als expertise: toegepaste kunsten, vormgeving en design. Met veel passie doe ik onderzoek, verricht ik schrijfwerk en redigeer ik tekst en beeld. Ook ben ik beschikbaar voor lezingen, workshops en als curator.

 
 
pijl omlaag klein
 
citaat transparant

Blogs

Hieronder vind je de laatste kleine blog berichten die ik schreef over diverse onderwerpen die mij interesseren, tentoonstellingen die mij inspireren en meer. Het complete overzicht vind je hier.

 
pijl omlaag
 
 

Contact

Wil je met mij in contact komen, dan kun je me mailen via onderstaand contactformulier. Wil je liever gelijk met me praten, dat kan, neem dan contact op via onderstaande contact informatie: 

Tekstballon

Samantha Castano
Mobiel: 06 - 148 31 313
Mail: info [@] samanthacastano.com


Naam *
Naam